Konzultáció

Konzultáció

Ilyenkor úgy tűnhet, mintha lebonthatatlan akadályok gátolnák a hatékony együttműködést és nincs túl sok választási lehetőség. Előfordulhatnak olyan helyzetek is, amik folyton visszatérnek, pontosan azért, mert „kezeletlenek” és még nem találták meg a megfelelő megoldást rájuk.

A fenti korlátok megléte nem csak az előnyös üzleti kapcsolatoktól, vagy magától az eredményességtől tarthat távol bennünket, hanem rengeteg időt és energiát is rabolhat el tőlünk.

Persze benne lenni egy helyzetben mindig bonyolultabb és sötétebb, mint kívülről látni ugyanazt. Ezért fordulhat elő, hogy nem látjuk a fától az erdőt, vagy fordítva. A lényeg, hogy egy külső szemlélő segítségével hamarabb előbújnak a megoldási lehetőségek, többek között az érzelmi bevonódás hiánya miatt is.

Miben tudok segíteni?

Számomra meglehetősen inspiráló dolog megoldást találni különböző problémákra, ami valószínűleg azért is van így, mert viszonylag gyorsan rá tudok hangolódni érzelmileg a másik félre, DE közben tudok annyira „kívül” maradni, hogy az segítsen megoldást találni.

Minél több lehetőséget tudunk együtt előhívni, annál nagyobb a valószínűsége a sikernek. Az oldalon található tartalomból reményeim szerint lejön az, ahogy gondolkodom, ahogy viszonyulok dolgokhoz. Mindennek egyik meghatározó eleme a tudatosság és a struktúra, amik szintén hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy működőképes megoldást találjunk.

A konzultáción nem légből kapott tanácsokra, általános okosságokra érdemes számítani, hanem egy közös munkára, aminek a végén természetesen lesznek konkrét javaslatok is. Ezek annak kapcsán merülnek fel, ami az adott helyzetről a konzultáción elhangzik: mi történt, mi a cél, hogyan próbálták eddig megoldani, ebből mi-mennyire működött stb.

Mikor érdemes hozzám fordulni konzultációra?

  • egy – egy helyzettel szemben elakadás vagy/ és tanácstalanság áll fenn;

  • visszatérő, kezelhetetlennek tűnő szituációk esetén;

  • adott problémára vonatkozóan tanácsokra, ötletekre van szükség;

  • döntésképtelenség esetén;

  • amikor túl sok az információ egy üggyel kapcsolatban, ami inkább csak zavart okoz;

  • ha az időszerű cselekvés helyett, a tehetetlenség érzése az erősebb;

  • amikor szétcsúsznak a dolgok és nehezen kezelhetővé válnak.

A konzultáció díja:

25 000,-Ft (AAM) / óra

*Az ár budapesti helyszínre vagy Skype-ra vonatkozik.

Kapcsolatfelvétel >>>